Венац Радомира Путника 2

25000 Сомбор, Србија

+381 62 8 750 901

+381 (0)25/ 302 765

+381 62 8 750 901

Контакт

Телефон

+381 25 302 765

+381 62 8 750 901

Емаил

Адреса

Венац Радомира Путника 2, Сомбор

Контакт форма

Канцеларија за младе Сомбор