РАЗИГРАЈ СВОЈ ПРЕДУЗЕТНИЧКИ ДУХ

Да ли желите да освестите и визуелно прикажете шта је то што вас покреће, инспирише, мотивише? Да ли имате представу о вашем послу из снова? Које вештине и знања је потребно да стекнете како би покренули ваш посао?

Путем ове радионице, млади ће увидети креативне начине за развој њихове каријере и научити како да упознају и развију себе, поставе циљеве и раде на њиховој реализацији.

На овој радионицу тестирамо друштвену игру која промовише проактиван приступ младих и предузимање потребних корака за постизање предузетничког циља и личног задовољства.

Игра има за циљ да учеснике проведе кроз увиде у личне вредности, вештине и таленте, преко спознаје “шта волите да радите” до тога “шта желите да постигнете”.

У току игре учесници такође уче како да креативно реше проблем, како да процењују и вреднују идеје.

Пријава путем регистрационог линка 👇

https://forms.gle/pCzGKxaoWQDTzx5CA

Радионица се реализује у оквиру пројекта „Креирање и реализација иновативног програма и приступа у запошљавању младих, запошљивости и креативног, друштвеног предузетништва“, који реализује Новосадски Едукативни Центар, а финансира се кроз WeB4YES – Western Balkan Civil Society for Youth Employment Support.

Сомбор: 03.02.2020.

Разиграј свој предузетнички дух