Program „Moja prva plata“ Sve što želite da znate o MOJOJ PRVOJ PLATI.

Program Vlade Republike Srbije „Moja prva plata” sprovodi Nacionalna služba za zapošljavanje uz podršku Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Ministarstva finansija, Kancelarije za IT i elektronsku upravu i Privredne komore Srbije.

Cilj Programa je da se podstakne zapošljavanje mladih i pruži podrška privredi u rešavanju problema s nedostatkom kadrova.

Pozivamo mlade da se priključe INFO SESIJAMA o programu MOJA PRVA PLATA koje će se održavati četvrtkom, (22. oktobra, 29. oktobra i 5. novembra) od 12 do 13 časova.

Pozivamo mlade da učestvuju na info sesijama i postavljaju pitanja o programu. Na pitanja će odgovarati predstavnici programa i institucija nadležnih za program MOJA PRVA PLATA, predstavnici Privredne komore Srbije, Kabineta Vlade i Nacionalne službe za zapošljavanje.

Nakon uvodnog dela, info sesija se nastavlja u Q&A formatu. Ukoliko sad već imaš pitanje na koje želiš odgovor, možeš ga postaviti u komentaru ove objave.

Prva info sesija održaće se u četvrtak, 22. oktobra od 12 časova.

https://zoom.us/webinar/register/WN_T9LPl6RcSo-DFtrOX_gEgw

Info sesije se održavaju preko ZOOM platforme. Registracija se vrši putem linka, a nakon registracije stići će vam mejl sa pristupnim linkom.

Ukoliko imate poteškoće sa pristupom, budite slobodni da se obratite na mejl milja.zdravkovic@koms.rs.

Sombor: 20.10.2020.