Венац Радомира Путника 2

25000 Сомбор, Србија

+381 62 8 750 901

+381 (0)25/ 302 765

+381 62 8 750 901

БЕСПЛАТНЕ ОБУКЕ ЗА 10 МЛАДИХ

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

У оквиру пројекта “Млад се промени за посао покрени 4.0 – унапређење запошљивости и подстицање запошљавања младих у Сомбору“ који реализује Град Сомбор у партнерству са Сомборским едукативним центром, Сомборским омладинским боом-ом и Школом за основно образовање одраслих Сомбор, а уз финансијску подршку Министарства омладине и спорта Републике Србије, почела је реализација бесплатних обука након анкетирања младих који су имали прилику да кроз анкете издвоје обуке за које су највише заинтересовани.

Од понуђених 38 обуке који су били понуђени у анкети највећу заинтересованост младих су показали за похађање обуке за израђивање одеће, обуке за помоћног кувара, обуке за помоћника у трговини и обуке из основа програмирања.

Након пристиглих пријава и индивидуалних интервјуа са полазницима, ове недеље полазници су имали своје прве едукације из жељених обука и тиме започели обуке које ће трајати до краја године. Учесници ће кроз програме обуке који обухватају теоријски и практични део као и полагање пред стручном комисијом стећи знања и вештине које су планиране програмом обуке Школе за основно образовање одраслих.

Сомбор: 12.10.2018.

Поделите вест

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Канцеларија за младе Сомбор