Венац Радомира Путника 2

25000 Сомбор, Србија

+381 62 8 750 901

+381 (0)25/ 302 765

+381 62 8 750 901

БЕСПЛАТНЕ ОБУКЕ ЗА ПРОГРАМЕРЕ, ФРИЗЕРЕ И ТРГОВЦЕ

obuke sajt naslovna
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Позивамо незапослене младе да се пријаве за учешће у бесплатним обукама:

-ОСНОВЕ ВЕБ ПРОГРАМИРАЊА

-ОСНОВНЕ ТЕХНИКЕ ЖЕНСКИХ ШИШАЊА

-ОБУКА ЗА РАД У ТРГОВИНИ

Право учешћа имају незапослени млади узраста 18-30 година са пребивалиштем на подручју Града Сомбора (Сомбор, Алекса Шантић, Бачки Брег, Бачки Моноштор, Бездан, Гаково, Дорослово, Кљајићево, Колут, Растина, Риђица, Станишић, Стапар, Светозар Милетић, Телечка и Чонопља).

Обуке ће се реализовати од половине октобра до половине децембра  2019. Учешће у обукама је потпуно бесплатно, а током практичног дела обуке учесницима је обезбеђена финансијска надокнада.

Обуке се реализују у оквиру пројекта „МЛАД СЕ ПРОМЕНИ, ЗА ПОСАО ПОКРЕНИ 5.0 – унапређење запошљивости и подстицање запошљавања младих у Сомбору“ који реализује Град Сомбор у партнерству са Сомборским едукативним центром, Сомборским омладинским Боом-ом и Школом за основно образовање одраслих Сомбор уз финансијску подршку Министарства омладине и спорта Републике Србије.

 

Пријаве се врше путем пријавних формулара који се налази на дну странице. Попуњен формулар потребно је послати на мејл kancelarijazamlade@sombor.rs најкасније до понедељка 7. октобра 2019. године. Повратну информацију о томе да ли су примљени, заинтересовани кандидати ће добити 10. октобра 2019. године путем мејла и контакт телефона које су навели у пријави.

Сомбор: 28.09.2019.

Пријавни формулар – Обука за рад у трговини

Пријавни формулар – Основе технике женских шишања

Пријавни формулар – Основе WEB програмирања

Поделите вест

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Канцеларија за младе Сомбор