Венац Радомира Путника 2

25000 Сомбор, Србија

+381 62 8 750 901

+381 (0)25/ 302 765

+381 62 8 750 901

ЕДУКАЦИЈА О ПРЕВЕНЦИЈИ НАРКОМАНИЈЕ ЗА МЛАДЕ СПОРТИСТЕ

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

У оквиру пројекта „Активности у Омладинском клубу у Сомбору“ који финансира Покрајински секретаријат за спорт и омладину у оквиру Конкурса за финансирање пројеката подршке оснивања и оснаживања канцеларија за младе у 2018. години, почела је реализација едукација о превенцији наркоманије за младе спортисте на територији Града Сомбора.

Поред „Школе новинарства“ и радионица немачког језика, последњу етапу пројектних активности чине и едукације о превенцији наркоманије за младе спортисте који тренирају у неким од постојећих спортских клубова на територији Града Сомбора.

Едукације су интерактивне и имају за циљ да представе младима какве последице проузрокује коришћење психоактивних супстанци са нагласком на стероиде и друге психоактивне супстанце које су заступљене код младих.

Сомбор: 06.11.2018.

Први у низу спортских клубова који нас је угостио је Клуб борилачких вештина „Галактик“ Сомбор.

Захваљујемо се тренеру и младима који су учествовали, на мотивисаности и препознавању ове теме као значајне за њихов развој.

Вечерас се дружимо са младим спортистима рукометног клуба „Раванград“ док нас у наредном периоду очекује реализација више од 15 едукација.

Поделите вест

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Канцеларија за младе Сомбор