Венац Радомира Путника 2

25000 Сомбор, Србија

+381 62 8 750 901

+381 (0)25/ 302 765

+381 62 8 750 901

Фестивал науке „Физи Бизи Фест 8“

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Центар за развој образовања „Планета“ и Гимназија „Вељко Петровић“ Сомбор овим путем позивају Вас да посетите

Фестивал науке „Физи Бизи Фест 8“

Други викенд новембра посвећен је науци и свима онима који воле да истражују и откривају свет око себе, када све нас очекује осми фестивал науке ”Физи бизи фест 8”.

Субота 10. новембар од 9-16 часова!

Програм фестивала ове године обухвата следеће активности:

– поставке научно-експерименталних радионица у којима учествују сомборски основци, средњошколци и  студенти, заједно са наставницима менторима

научно-популарна предавања намењена различитим узрастима

Фестивал је ревијалног карактера.

Целодневни програм Фестивала науке бесплатно ће моћи да  посете сви заинтересовани млади, деца, родитељи, али и остали грађани, који ће имати  прилику да на најбољи начин доживе науку, уче и друже се уз научно-популарна предавања, експерименте, радионице.

 

Протекле три године посета градском Фестивалу науке била је изнад свих очекивања! Физи Бизи је окупио преко 600 учесника (наставника, ученика, студената, предавача и др.), прерастао је на међународни ниво и привукао више хиљада постилаца!

 

Надамо се да ћете препознати значај Фестивала као највећег научно-популарног дешавања у граду и посетити исти и ове године!

 

 Организатори Фестивала су Центар за развој образовања „Планета“ и Гимназија „Вељко Петровић“ Сомбор, а подржавају га Центар за промоцију науке и град Сомбор.

Сомбор: 05.11.2018.

Поделите вест

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Канцеларија за младе Сомбор