Венац Радомира Путника 2

25000 Сомбор, Србија

+381 62 8 750 901

+381 (0)25/ 302 765

+381 62 8 750 901

Како да сачувам себе док помажем другима?

radionica1
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

У оквиру пројекта „Активирајмо се заједно!“ који реализује град Сомбор кроз активности Канцеларије за младе, а финансира Покрајински секретаријат за спорт и омладину, током ове недеље одржана је последња радионица у оквиру првог серијала радионица за младе на тему „Како да сачувам себе док помажем другима?“.

Током радионице учесници су имали прилику да се упознају са начинима пружања подршке на начин да сачувају себе, а у исто време пруже потребну подршку. Такође, током радионице учесници су имали прилику да размене лична искуства и изазове приликом учествања у различитим хуманитарним акцијама и пројектима.

Тренеркиње на првом серијалу радионица биле су Кристина Ђуришић и Даница Клипа.

Због тренутне епидемиолошке ситуације изазване Ковид 19 вирусом, у циљу безбедности здравља младих и организатора, радионица је реализована путем ЗООМ платформе.

Радионицом „Како да сачувам себе док помажем другима?“ завршава се први серијал радионица за младе у оквиру пројекта „Активирајмо се заједно!“. Током априла месеца младе очекује други серијал радионица за младе у оквиру истог пројекта, за које ће позив бити објаљен на сајту и друштвеним мрежама Канцеларије за младе.

Поделите вест

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Канцеларија за младе Сомбор