Венац Радомира Путника 2

25000 Сомбор, Србија

+381 62 8 750 901

+381 (0)25/ 302 765

+381 62 8 750 901

ПОЗИВ МЛАДИМА НА ОБУКУ ЗА ПРЕДУЗЕТНИШТВО И САМОЗАПОШЉАВАЊЕ

насловна
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Позивамо незапослене младе узраста 18-30 година са пребивалиштем на подручју Града Сомбора да се пријаве за учешће у обуци за стицање предузетничких вештина.

Током обуке полазници ће радити на развоју пословних идеја и пословних шанси, унапредити вештине финансијског управљања, бавити се креирањем пословног модела CANVAS, као и писањем пословног плана за добијање субвенција за самозапошљавање.

Обука ће се реализовати у два модула: 27-28. септембра и 18-19. октобра. Између радионица и предавања организује се и менторска подршка како би се полазницима пружиле бесплатне консултације за регистровање агенције, правно – економска подршка, као и подршка у промоцији њихових производа или услуга.

Предност приликом селекције имаће кандидати који су у могућности да присуствују на оба модула обуке. Учешће је бесплатно, а за полазнике је обезбеђен радни материјал, освежење, оброци као и трошкови превоза за учеснике чије је пребивалиште ван насељеног места Сомбор.

Заинтересовани млади узраста 18-30 година могу се пријавити најкасније до среде 25. септембра путем формулара који се налази на дну странице. Попуњен формулар потребно је послати на мејл адресу kancelarijazamlade@sombor.rs

Повратну информацију о томе да ли су примљени, заинтересовани кандидати ће добити 26. септембра 2019. године путем мејла и контакт телефона које су навели у пријави.

Додатне информације доступне су путем телефона 062 87 50 901 и мејла kancelarijazamlade@sombor.rs

Обука се реализује у склопу пројекта “Млад се промени за посао покрени 5.0 – унапређење запошљивости и подстицање запошљавања младих у Сомбору“ који реализује Град Сомбор у партнерству са Сомборским едукативним центром, Сомборским омладинским боом-ом и  Школом за основно образовање одраслих Сомбор, а уз финансијску подршку Министарства омладине и спорта Републике Србије.

Сомбор:19.09.2019.

Преузми пријавни формулар

JGfsmboQ

Поделите вест

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Канцеларија за младе Сомбор