Венац Радомира Путника 2

25000 Сомбор, Србија

+381 62 8 750 901

+381 (0)25/ 302 765

+381 62 8 750 901

Позив младима за учешће у обуци за вршњачке едукаторе/ке за превенцију дискриминације

naslovna
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Сомборски едукативни центар у оквиру пројекта “Заједно за младе” реализоваће двомодуларну обуку вршњачких едукатора/ки из редова младих за вођење радионица у циљу превенције дискриминације. Термин И модула је 18 – 20. септембра, а термин ИИ модула је 02 – 04. октобра 2020.године. Право учешћа у обуци имају млади 15-30 година са подручја Града Сомбора (Сомбор и околна села).

Учесници/е који прођу обуку, имаће прилику да поред обуке, а уз подршку и менторство омладинских радника/ца СЕЦ-а, у паровима осмисле и одрже радионице на тему превенције дискриминације.

Током првог модула учесници/е ће имати прилику да стекну основна знања и преиспитају своје вредности и уверења у вези са дискриминацијом и људским правима, а други модул ће бити посвећен едукацији у циљу припреме и стицања вештина за реализацију радионица.

Обуку и менторство ће спроводити тренерски пар омладинских радника/ца СЕЦ-а сертификованих од стране НАПОР асоцијације.

За учеснике/це су обезбеђени оброци, освежење, мајице, промо материјал, маске и дезинфекциона средства као и материјал за реализацију радионица. Полазницима/ама обуке који/е буду присутни на оба модула тренинга односно на минимум 80% комплетног тренинга и успешно реализују праксу обезбеђени су сертификати.

Пријаве се врше путем „онлине“ формулара https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdqR5e7A4RNyEdQFOWSPiTg_tFQc1ZmE23OG2T9TaXLo3c6w/viewform?fbclid=IwAR31DvrsyxV8F9wusBUc2ZmzxuvXXyT6mXoFKnsnI8hXULGOCKj-Krqu_BU

Рок за пријаве је 15. септембар до 23:59, а одговор у вези са пријавом, примљени учесници/е ће добити до 17. септембра.

Реализација свих активности спроводиће се уз поштовање прописаних мера превенције корона вируса.

Пројекат “Заједно за младе” реализује Град Сомбор у партнерству са Сомборским едукативним центром, Центром за индивидуални развој и унапређење друштва – ПСИХОЗОН и Општинским одбором Покрета горана Сомбор уз финансијску подршку Министарства омладине и спорта Републике Србије.

Напомена: Када завршите са попуњавањем формулара кликните на дугме “пошаљи”. Након тога ће вам писати да је одговор забележен, што значи да смо примили вашу пријаву. Нема потребе да више пута попуњавате формулар.

Сомбор: 10.09.2020.

SEC-zajedno-za-mlade (002)

Поделите вест

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Канцеларија за младе Сомбор