Венац Радомира Путника 2

25000 Сомбор, Србија

+381 62 8 750 901

+381 (0)25/ 302 765

+381 62 8 750 901

Серијал радионица за младе у оквиру пројекта „Активирајмо се заједно!“

naslovna
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

У оквиру пројекта „Активирајмо се заједно!“ који реализује град Сомбор кроз Активности Канцеларије за младе, а финансира Покрајински секретаријат за спорт и омладину, током прошле недеље реализоване су две нове радионице.

Прва радионица „Одговорна примена дигиталних медија у свету младих“ пружила је одговоре на питања на који начин да користимо дигиталне медије који су постали саставни део наших живота, а да у исто време заштитимо себе и своју приватност.

Друга радионица „Основе пружања психосоцијалне подршке у кризним ситуацијама“ пружила је одговоре на питања како да помогнемо другима у моментима када је помоћ заиста потребна и на који начин можемо да будемо подршка у кризним ситуацијама.

Због тренутне епидемиолошке ситуације изазване Ковид 19 вирусом, у циљу безбедности здравља младих и организатора, радионице су реализоване путем ЗООМ платформе.

Тренеркиње на радионицама биле су Даница Клипа и Кристина Ђуришић.

У наредном периоду, у оквиру овог серијала радионица, младе очекује још једна радионица „Како да сачувам себе док помажем другима?“ 23.03.2021. од 17:30- 19:00 часова путем ЗООМ платформе.

Сви млади који желе да се пријаве могу путем мејла kancelarijazamlade@sombor.rs

Поделите вест

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Канцеларија за младе Сомбор