Венац Радомира Путника 2

25000 Сомбор, Србија

+381 62 8 750 901

+381 (0)25/ 302 765

+381 62 8 750 901

УГ Пулс Бездан реализовао пројекте за децу и младе

насловна пулс
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

У оквиру овогодишњих пројеката финансираних кроз  Јавне Конкурсе за реализацију Локалног акционог плана за младе и Програма за децу у 2020. години, УГ Пулс из Бездана реализовало је два пројекта, „ Екологија и култура, култура и екологија“ и „Дан Дунава 2020“.

Пројекат „Екологија и култура, култура и екологија“ био је намењен младима који су кроз реализацију овог пројекта имали прилику да о теми екологије и односа према природи уче кроз снимање кратких филмова и позоришних представа, али и да се друже кроз организовање филмских пројекција и традиционално око логорске ватре.

Пројекат „Дан Дунава 2020“ био је намењен основцима који су имали прилику да кроз активан излет квалитетно проведу своје слободно време у природу кроз низ припремљених активности. Деца су имала прилику да кроз учествовање на радионицама искажу своју креативност кроз сликање на камену, прављењу магнета, кућица за птице, рамове за слике и сл. Деца коју су желела да проведу време кроз спортске активности имали су прилику да играју фудбал,  одбојку или да учествују у интерактивним такмичарским полигонима.

Током трајања реализације пројеката организатори су поштовали све епидемиолошке мере у циљу очувања здравља деце и младих који су били учесници активности.

Сомбор: 08.09.2020.

Поделите вест

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Канцеларија за младе Сомбор