Венац Радомира Путника 2

25000 Сомбор, Србија

+381 62 8 750 901

+381 (0)25/ 302 765

+381 62 8 750 901

Вршњачка подршка младима леченим од рака Упознајте МладиЦе!

насловна
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Млади лечени од рака најчешће наводе да им је током лечења недостајало да могу да испричају некоме оно кроз шта пролазе, да их неко разуме. Како је најчешће дељење истог или сличног искуства основа разумевања, МладиЦе, група младих лечених од рака, ове јесени је покренула онлајн платформу за пружање вршњачке подршке и видео групе подршке „МладиЦе Причалице“ на сајту www.mladice.org

Подршка коју МладиЦе пружају је искуствена, емотивна, информативна и социјална.

Млади који се тренутно лече од рака или су завршили са лечењем кликом на линк www.mladice.org  могу да одаберу да ли ће се дописивати путем мејла mladice@mladice.org, What’sApp-a, Messengera. Приватност и тајност разговора је загарантована. Подршка је доступна сваког радног дана од 17:00-21:00, без обзира на то где живите.

Такође, на сајту www.mladice.org , младиЦе, адолесценти и млади који се тренутно лече или су завршили са онколошким лечењем, као и њихови родитељи, пријатељи, комшије, сви који би желели да сазнају нешто више о раку, како могу да пруже подршку, могу скинути корисне публикације о искуству лечења рака.

Вршњачка онлине подршка је намењена пре свега другим младиЦама, али и свима онима који су директно или индиректно погођени дечијим раком или раком код младе особе и желе да сазнају нешто више, могу да пишу на mladice@mladice.org  и roditelji@cikaboca.org .

Сомбор: 11.12.2019.

mladice pricalice

Поделите вест

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Канцеларија за младе Сомбор