Венац Радомира Путника 2

25000 Сомбор, Србија

+381 62 8 750 901

+381 (0)25/ 302 765

+381 62 8 750 901

ЗАВРШЕНА ОБУКА ЗА ПРЕДУЗЕДНИШТВО И ПОКРЕТАЊЕ СОПСТВЕНОГ БИЗНИСА

насловна
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

У оквиру пројекта „Млад се промени за посао покрени 5.0“ реализован је  други модул обуке за младе за предузетништво и покретање сопственог бизниса.

Други модул обуке реализован је у петак и суботу, 18. и 19. октобра у просторијама Омладинском клубу. Учесници су имали прилику да своје пословне идеје које су дефинисали на првом модули уобличе у бизнис план, као и да стекну знања из области финансијског образовања и анализирају све аспекте њихове пословне идеје кроз пословни модел CANVAS.

Након завршене обуке сви учесници ће имати подршку тренера у коначном предлогу бизнис плана уколико се одлуче да конкуришу на потенцијалне конкурсе за субвенционисање предузетника.

Обука се реализује у склопу пројекта “Млад се промени за посао покрени 5.0 – унапређење запошљивости и подстицање запошљавања младих у Сомбору“ који реализује Град Сомбор у партнерству са Сомборским едукативним центром, Сомборским омладинским боом-ом и  Школом за основно образовање одраслих Сомбор, а уз финансијску подршку Министарства омладине и спорта Републике Србије.

Поделите вест

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Канцеларија за младе Сомбор